Vad är TÖP

TÖP är en sammanslutning för 22 trafikövningsplatser spridda över hela landet. På TÖP:s trafikövningsplatser får Du möjlighet att uppleva hur förrädisk trafikmiljön kan vara oavsett vilken tid på året det är. Allt sker under säkra förhållanden med hjälp av välutbildad och av Transportstyrelsen godkänd personal. Hos oss får Du möjlighet att genomgå riskutbildning som krävs för B-körkort. Då kör Du med en vanlig bil som trafikövningsplatsen tillhandahåller.

Klicka på den trafikövningsplats som ligger bäst till för Dig så får Du mer information.

På merparten av våra anläggningar finns numera också en säkerhetshall, där innebörden av aktiv och passiv säkerhet i bilen belyses. Vi erbjuder också fortbildning allt efter kundens önskemål. Det kan vara en kick-off inom företaget eller en studiecirkel i trafik som vill avsluta sin kurs med ett besök på en trafikövningsplats. Kontakta en trafikövningsplats för att boka tid.

Du skall alltid känna Dig välkommen till TÖP:s trafikövningsplatser. Har Du frågor eller funderingar kan Du vända Dig till någon i TÖP:s styrelse som består av  följande personer:


TÖP Utbildning AB:s styrelse:


Ordförande Mats Landén sekreterare@trafikovningsplats.com

Ledamot Erik Eneman e-post ordforande@trafikovningsplats.com

VD och kassör Hans Löfgren e-post kassor@trafikovningsplats.com